Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Likovna radionica u ateljeu slikarice Anite Grbavac Jakobović 26. – 28. 6. 2023.

Likovna radionica u ateljeu slikarice Anite Grbavac Jakobović 26. – 28. 6. 2023.

Kreativni i neovisniU sklopu projekta izvannastavnih aktivnosti „Klub kreativaca - Opusti se uz umjetnost!“ učenici Tehničke škole u Požegi sudjelovali u trodnevnoj likovnoj radionici u ateljeu poznate požeške umjetnice, slikarice Anite Grbavac Jakobović.
Učenici prvih razreda Luka Devčić, Patrik Tilinger i Gabriel Poleti zajedno sa svojim profesoricama Biljanom Radišić, Martinom Marjanović i pedagoginjom Andreinom Bekafigo Starčević, upoznali su se s tehnikom slikanja akrilnim bojama na platnu.
Motivi pejzaža i mrtve prirode bili su izazovni, ali i vrlo zanimljivi tako da smo uživali u našim početničkim potezima kistom, a radovi koji su nastali pod vodstvom naše mentorice, slikarice Anite Grbavac Jakobović, ostali su trajna uspomena na ovu predivnu radionicu.
Radionica je trajala tri dana, od 26. do 28. lipnja 2023. te smo u ovom kratkom vremenu uspjeli iznjedriti veliki broj likovnih ostvaraja.
Zahvaljujemo se Aniti na svemu, a ponajviše motivaciji, inspiraciji, vodstvu, srdačnosti, stručnosti, strpljenu te predivnoj atmosferi u njenom ateljeu koja nas je oduševila!
Na početku sljedeće nastavne godine, kao vrhunac našeg rada, organizirat ćemo likovnu izložbu kojom ćemo prikazati sve naše radove.

 

Kreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisniKreativni i neovisni