Tehnička škola Požega

 • Povećaj veličinu slova
 • Normalna veličina slova
 • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja

Natjecanja

Međužupanijsko natjecanje iz automehatronike

Natjecanje automehatroničara 2023 Dana 10. ožujka 2023. održano je izlučno međužupanijsko natjecanje u disciplini Automehatronika. Tehnička škola u Požegi je bila domaćin natjecanja na kojem su sudjelovali učenici iz naše regije. Natjecanje je otvorio ravnatelj Zoran Galić te natjecateljima poželio puno uspjeha.
Nakon svečanog otvaranja, učenici su pristupila natjecanju koje se odvijalo u dva modula:
Modul 1 (vježba mehanike)
Modul 2 ( vježba dijagnosticiranja kvarova).

 

Više...
 

Županijsko natjecanje iz matematike

Županijsko natjecanje iz matematike 2023 U Tehničkoj školi Požega 1.3.2023. održano je Županijsko natjecanje iz matematike. Natjecali su se učenici osnovnih škola, od četvrtog do osmog razreda i učenici srednjih škola u dvije kategorije (A kategorija-učenici matematičke gimnazije, B-kategorija-svi ostali učenici srednjih škola). Na natjecanje je pozvano 117 učenika i 45 mentora iz naše županije.

Čestitke svim učenicama koji su pozvani na Županijsko natjecanje kao i njihovim mentorima.

Više...
 

Županijsko natjecanje iz Engleskog jezika

Natjecanje iz engleskog 2023Ekonomska škola Požega bila je domaćin Županijskoga natjecanja iz Engleskoga jezika 28. veljače 2023. godine te je ugostila 60 učeni-ka/ca i 32 nastavni-ka/ca iz ukupno 17 osnovnih i srednjih škola Požeško-slavonske županije. Iz Tehničke škole sudjelovalo je troje učenika.

U kategoriji 2B učenici Roko Farkaš (2.e) i Lara Kordaso (2.f.) ostvarili su drugo i treće mjesto, a u kategoriji 4B učenica Viktorija Maričević (4.e) je postigla prvo mjesto.

Mentori učenicima bili su prof. Alen Farkaš te prof. Kristina Šćiran.

Čestitke na ostvarenim rezultatima!

 

Više...
 

Županijsko natjecanje iz informatike 2023.

Infokup 2023Srednja škola Pakrac bila je domaćin županijskog natjecanja iz informatike/računalstva, koje je održano 17. veljače 2023. godine. Iz Tehničke škole sudjelovalo je šest učenika. U kategoriji Osnove informatike – strukovne škole, prvo mjesto osvojio je učenik Kruno Lokmer (3.a), drugo mjesto Antonio Matijević (1.f), treće mjesto Stjepan Čavajda (2.f), peto mjesto Lara Kordaso (2.f). Njihova mentorica je prof. Marina Mirković.

Učenik David Vidović (3.e) osvojio je 6. mjesto u kategoriji Osnove informatike – strukovne škole, a učenik Šimun Klarić (3.e) dijeli 2.-5. mjesto s učenicima Gimnazije, Požega u kategoriji Primjena algoritama. Davidu i Šimunu mentor je prof. Davor Ljubić.

Čestitamo svima!

Više...
 

Školsko natjecanje iz informatike/računalstva

altŠkolsko natjecanje iz informatike/računalstva održano je 20. siječnja 2023. u prostoru škole.
U kategoriji Osnove informatike - strukovne škole sudjelovalo je 17 učenika. Prva četiri mjesta osvojili su učenici: Antonio Matijević (1.f), Lara Kordaso (2.f), Kruno Lokmer (3.a) i Stjepan Čavajda (2.f), kojima je mentorica prof. Marina Mirković. Peto mjesto osvojio je učenik David Vidović (3.e) kojem je mentor prof. Davor Ljubić.

U programiranju, u kategoriji Primjena algoritama uspješni su bili učenici Šimun Klarić i Marin Blažanović (3.e). Njihov mentor je prof. Davor Ljubić.

Više...
 

Tehničarke i tehničari idu na državno!!!

Prvenstvo stolnom tenisuNa ovogodišnjem Županijskom natjecanju u stolnom tenisu, učenice i učenici naše škole u konkurenciji srednjih škola osvojili su prva mjesta i ostvarili plasman na Državno prvenstvo koje će se održati krajem mjeseca travnja u Poreču.
Djevojke su u izravnom dvoboju pobjedile ekipu Katoličke gimnazije ukupnim rezultatom 3:2 i tako stekle pravo nastupa na završnici Državnog prvenstva. Našu školu predstavljale su slijedeće učenice: Veronika Samaržija, Sara Sertić i Magdalena Kmetić.

Više...
 

Županijsko natjecanje u odbojci

Naši odbojkaši na natjecanjuNa ovogodišnjem Županijskom natjecanju u odbojci, učenici naše škole u konkurenciji srednjih škola osvojili su odlično 3. mjesto. U prvoj utakmici bolja od nas bila je ekipa Gimnazije, dok su naši dečki u napetoj završnici pobijedili ekipu Katoličke Gimnazije rezultatom 2:1. i tako osvojili već spomenuto 3. mjesto.

Ekipu naše škole „Tehničar“ predstavljali su učenici: Luka Fuček, Luka Vidić, Leon Bošković, Ante Čabraja, Tvrtko Janković, Luka Barić, Mihael Martinaš, Kristian Kopilaš i Bruno Samardžija.
Sve čestitke našim mladićima za pokazani trud i zalaganje kako na sportskom terenu, tako i izvan njega.
Marko Hruška, prof.

 

Županijsko natjecanje u atletici - Požega, 21.10.2022.

Županijsko natjecanje u atleticiNa ovogodišnjem Županijskom natjecanju u atletici, učenici naše škole u konkurenciji srednjih škola osvojili su prvo mjesto i ostvarili plasman na Državno prvenstvo koje će se održati krajem mjeseca ožujka u Puli.
Ekipu naše škole „Tehničar“ predstavljali su učenici: Luka Barić, Ivan Bezjak, Mihael Martinaš, Marin Šarić, Filip Eržen, Mihael Heig, Leonardo Nović Ivanović, Roko Raguž i Viktor Jelavić.

Više...
 
 • «
 •  Početak 
 •  « 
 •  1 
 •  2 
 •  3 
 •  4 
 •  5 
 •  6 
 •  7 
 •  8 
 •  9 
 •  10 
 •  » 
 •  Kraj 
 • »
Stranica 1 od 11