Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Priznanja u eTwinning projektu „Călătorie în timp”

Priznanja u eTwinning projektu „Călătorie în timp”

Priznanja u eTwinning projektuU međunarodnom eTwinning projektu„Călătorie în timp” (Putovanje kroz vrijeme) kojem je rumunjska srednja škola “Coriolan Brediceanu” u Lugoju glavni koordinator, 2022. godine bilo je uključeno 10 učenika Tehničke škole u Požegi.

Uz više rumunjskih škola i našu školu, sudjelovala je i škola BHAK/BHAS International Business School Linz u Austriji. Projektom se želi povećati interes učenika za povijesne znamenitosti i njihovu važnost u društvu.

Naši učenici sudjelovali su u sekciji "Kroz objektiv" posvećenoj ljubiteljima fotografiranja povijesnih turističkih mjesta i objekata.

Učenici su primili diplome za sudjelovanje kao i priznanja za osvojena 1., 2., 3. i 4. mjesta za svoje radove.

Iz Tehničke škole u projektu su diplomama i priznanjima nagrađeni učenici:

Dino Bogdanović

Adam Marjanović

Emanuel Grbac

Marin Sabo

Karlo Tomić

Vilim Kalan

Karlo Makarević

Luka Majstorović

Filip Čuljak

Ivan Emanuel Keresteš

Priznanja za osvojeno prvo mjesto primili su učenici Dino Bogdanović i Adam Marjanović.

Učenici koji sudjeluju u ovom projektu razvijaju kreativnost, poštovanje prema precima i nacionalnoj povijesti. Razvijaju svoje digitalne i komunikacijske vještine te jačaju svijest o europskoj dimenziji svoje kulturne baštine.

Koordinatorica projekta u Tehničkoj školi je profesorica Marina Mirković. U eTwinning projekt uključeni smo i ove godine.

Priznanja u eTwinning projektuPriznanja u eTwinning projektuPriznanja u eTwinning projektuPriznanja u eTwinning projektuPriznanja u eTwinning projektu