Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja Tehničarke i tehničari idu na državno!!!

Tehničarke i tehničari idu na državno!!!

Prvenstvo stolnom tenisuNa ovogodišnjem Županijskom natjecanju u stolnom tenisu, učenice i učenici naše škole u konkurenciji srednjih škola osvojili su prva mjesta i ostvarili plasman na Državno prvenstvo koje će se održati krajem mjeseca travnja u Poreču.
Djevojke su u izravnom dvoboju pobjedile ekipu Katoličke gimnazije ukupnim rezultatom 3:2 i tako stekle pravo nastupa na završnici Državnog prvenstva. Našu školu predstavljale su slijedeće učenice: Veronika Samaržija, Sara Sertić i Magdalena Kmetić.

 

U muškoj konkurenciji nastupilo je 6 ekipa sa područja naše županije. Naši mladići prvo su u grupi pobjedili ekipe Srednje škole Pakrac i Poljoprivredno - prehrambene škole identičnim rezultatom 3:0.
U finalnom susretu pobjedili su ekipu Obrtničke škole, također rezultatom 3:0 i tako se plasirali na već spomenutu završnicu Državnog prvenstva koja će se održati u Poreču.
Ekipu naše škole „Tehničar“ u muškoj konkurenciji predstavljali su učenici: Patrik Žegrec, Antonio Kelčec, Luka Bazina i Filip Mjertan.

Sve čestitke našim djevojkama i mladićima i puno uspjeha na Državnom natjecanju!
Marko Hruška, prof.

 

Prvenstvo stolnom tenisu Prvenstvo stolnom tenisu