Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Pripremni posjet u Sevillu

Pripremni posjet u Sevillu

Pripremni posjet u SevilluStručni tim naše škole u sastavu: Zoran Galić, Mario Engelmann i  Denis Smojvir, realizirao je pripremni posjet u sklopu projekta mobilnosti broj 2021-1-HR01-KA121-VET-000019160. Svrha pripremnog posjeta bila je upoznati kapacitete, sadržaj i način rada našeg novog partnera u projektu mobilnosti, poduzeća Euromind.

Pripremni posjet smo realizirali u Sevilli od 21.03. do 25.03.2022.  Prilikom posjeta Sevilli obišli smo i vidjeli smještajne kapacitete u kojima bi naši učenici boravili za vrijeme trajanja mobilnosti. Jednako tako smo vidjeli i škole u kojima bi učenici  mjesecu rujnu obavili stručnu praksu u trajanju od dva tjedna.

Prva škola koju smo vidjeli je SAFA Ntra.Sra.de los Reyes. U toj školi postoji mogućnost odvijanja prakse s naglaskom na obnovljive izvore energije(sunčeve) i nove tehnologije(3D pritanje) te programiranje.

Druga škola koju smo vidjeli je Salesianos. Ova škola broji 1700 učenika i pruža mogućnosti stjecanja novih znanja iz područja: automehanike, elektronike, autolimarije, zavarivanja, CNC tehnologije, elektronike i elektroenergetike.

Vrlo smo zadovoljni viđenim, pa ćemo se u sljedećim tjednima odlučiti za točan termin mobilnosti i sastav učenika koji će realizirati mobilnost u Sevillu.

Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu Pripremni posjet u Sevillu

Koordinator projekta:
Denis Smojvir, univ.mech.spec