Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna EU projekti Završene priprema učenika za mobilnost u Bragu

Završene priprema učenika za mobilnost u Bragu

Pripreme za BraguDo realizacije prve, od dvije planirane mobilnosti ovogodišnjeg Erasmus+ projekta ostalo je još dva tjedna. Učenici su danas odradili zadnje „live“ jezične pripreme, a ostatak zadataka iz engleskog jezika će riješiti putem OLS platforme.

Projektni tim je odradio sve logističke pripreme: organizirao putovanje i smještaj, nabavio učenicima i nastavnicima radne kute, cipele i majice, dogovorio s našim partnerima u Bragi poduzeća za praksu. Prije polaska, 06.02.2022., iz Zagreba preko Frankfurta u Porto, ćemo još organizirati roditeljski sastanak kako bismo roditelje upoznali s detaljima mobilnosti.

Ovom prilikom želimo pohvaliti učenike, sudionike mobilnosti, koji su dolazili na pripreme subotom i za vrijeme zimskih praznika. Na taj način su dokazali da njihov dosadašnji uspjeh u našoj školi nije slučajan, pa ih s pravom možemo svrstati u one najbolje.

I za kraj ostaje nam prije odlaska odraditi testiranje na COVID. Nadam se kako će svi učenici na testiranju biti negativni i dobiti „ulaznicu“ za avion i realizaciju mobilnosti jer su to svojim zalaganjem zaslužili.

Pripreme za BraguPripreme za BraguPripreme za BraguPripreme za Bragu

Denis Smojvir, univ.spec.mech.
Koordinator projekta