Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Izložba inovacija Ivanić Grad

Izložba inovacija Ivanić Grad

Izložba inovacija Ivanić GradNa poziv Elektroničkog i računalnog kluba iz Ivanić Grada učenici naše škole Mislav Milanović, Ivan Thur, Antun Rendulić i Mislav Mandić, svi učenici 3.f razreda, predstavljali su svoje radove na prvoj Izložbi inovacija Ivanić Grad 2018. Izložba je održana dana 17. i 18.05.2018. u Hotelu Sport u Ivanić Gradu. Učenici su predstavljali samostalno izrađene radove Arduino AxiDraw i Pametno zrcalo.

Nakon zanimljivih prezentacija učeničkih radova i zvaničnog ocjenjivanja komisije sastavljene od profesora s naša tri eminentna fakulteta (FER-Zagreb, FERIT- Osijek i FSB – Zagreb) u velikoj konkurenciji više od 50 izabranih radova naši učenici Ivan Thur i Mislav Mandić nagrađeni su za svoj rad Pametno zrcalo brončanom medaljom, dok su učenici Antun Rendulić i Mislav Mandić za izradu svoga rada Arduino AxiDraw dobili pohvalu komisije.
Mentor učenicima je Tomislav Marković dipl.ing.Čestitke svim učenicima na uspjehu uz želju za još inovativnijim radovima ubuduće za koje ne nedostaje ideja.

Svi učenici naše škole kao i naši gosti, već po tradiciji, na Danima otvorenih vrata Tehničke škole dana 25.05.2018. biti će u prilici pogledati prezentaciju učenika te isprobati oba rada, a do tada predstavljamo dio atmosfere i zanimljivih radova na natjecanju. Još više fotografija s natjecanja možete vidjeti na našoj facebook stranici.

Izložba inovacija Ivanić GradIzložba inovacija Ivanić GradIzložba inovacija Ivanić GradIzložba inovacija Ivanić GradIzložba inovacija Ivanić GradIzložba inovacija Ivanić Grad