Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Natjecanja Međužupanijsko natjecanje iz Strojarskih konstrukcija

Međužupanijsko natjecanje iz Strojarskih konstrukcija

Proglašenje pobjednikaMeđužupanijsko natjecanje iz strojarskih konstrukcija je održano 22. veljače 2018. godine u Strojarskoj tehničkoj školi Osijek. Natjecanje su organizirali Ministarstvo znanosti i obrazovanja, Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i Strojarska tehnička škola Osijek.
Na međužupanijskom natjecanju učestvovali su učenici tehničkih škola iz pet istočnih hrvatskih županija. Našu školu su predstavljali Petar Poljak i Patrik Garić , iz 4.a razreda s mentoricom prof. Mirjanom Pavlović .
Petar Poljak je na natjecanju u Osijeku osvojio 1. mjesto sa postignutih 95% bodova i time se plasirao na Državno natjecanje koje će se održati u Srednjoj školi Blato na otoku Korčuli.
Patrik Garić je osvojio 6.mjesto.

Čestitke učenicima, a posebno Petru Poljaku koji je pokazao odlično znanje iz zahtjevnih praktičnih zadataka , ali i teoretskih sadržaja i time dostojno predstavio našu školu i županiju.
Nadamo se da će Petar biti jednako uspješan i na Državnom natjecanju.

Mirjana Pavlović,prof.savjetnik

 

Patrik Garić i Petar Poljak sa mentoricom prof.PavlovićNatjecatelji i mentoriSvečanost otvorenja natjecanjaDodjela priznanjaPatrik Garić i Petar Poljak sa mentoricom

Teorijski zadaci

Praktični zadaci