Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Profesori tehničke škole posjetili su tvrtku AIP d.o.o. u Slavonskom Brodu

Profesori tehničke škole posjetili su tvrtku AIP d.o.o. u Slavonskom Brodu

Posjet tvrtki AIPdoo15.09. na poziv ravnatelja tvrtke AIP d.o.o. (automatizacija industrijskih postrojenja)  g.-na Antuna Pravečeka, profesori naše škole posjetili su navedenu tvrtku koja je taj dan imala dan otvorenih vrata.
Tvrtka AIP d.o.o. iz Slavonskog Broda bavi se automatizacijom industrijskih postrojenja, te je prezentirala stroj za automatsku izradu odljeva od aluminija. Taj stroj je u potpunosti napravljen u tvrtki AIP d.o.o. u suradnji sa domaći kooperantima i partnerima, te će se isporučiti za naručitelja u Francusku.


Partner tvrtki AIP d.o.o. je Siemens d.d., čija se oprema koristi za automatizaciju i upravljanje industrijskim postrojenjima. Profesori naše škole su imali priliku vidjeti opremu za automatizaciju industrijskih postrojenja,  o kojoj učenici naše škole uče u sklopu redovne nastave, kao i gotova automatizirana rješenja koja je izradila tvrtka AIP d.o.o.
U ugodnom ozračju ostvareni su kontakti s predstavnicima tvrtke AIP d.o.o. i Siemens d.d. koji su zainteresirani za suradnju s našom školom.
Ovim putem se zahvaljujemo domaćinu, gospodinu Antunu Pravečeku na gostoprimstvu i veselimo se budućoj suradnji s tvrtkom AIP d.o.o. i Siemens d.d. u području automatizacije industrijskih postrojenja.

Posjet tvrtki AIPdoo Posjet tvrtki AIPdoo Posjet tvrtki AIPdoo Posjet tvrtki AIPdoo Posjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdooPosjet tvrtki AIPdoo