Tehnička škola Požega

  • Povećaj veličinu slova
  • Normalna veličina slova
  • Smanji veličinu slova
Početna Vijesti Novosti Predavanje o sigurnosti na internetu

Predavanje o sigurnosti na internetu

Sigurnost na Internetu - predavanje15. ožujka 2016. godine Tehnička škola je organizirala predavanje učenicima 1. i 2. razreda o sigurnosti na internetu. Gosti predavači bili su: Boris Radanović, koordinator za podršku i informiranje Centra za sigurniji internet u Osijeku, Darko Čorković, djelatnik Ureda za prevenciju pri MUP-u Osječko - baranjske  županije te Krunoslav Kokić, djelatnik Ureda za prevenciju MUP-a Požeško - slavonske županije.

Predavanja su bila jako zanimljiva učenicima pogotovo što su neki od njih po prvi put čuli da se internet može koristiti za povredu prava pojedinca. Saznali su, također, neke nove informacije vezane uz korištenje interneta te prava privatnosti svakoga korisnika. Učenici su naučili kako se što bolje zaštititi za vrijeme surfanja, ali i koje su zakonske osnove pri zlouporabi interneta u svrhu kršenja zakona poput prava privatnosti, klevete i sl.

Predavanje je organizirano u okviru školskog projekta "Sigurnost i zaštita djece na internetu".

Sigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanjeSigurnost na Internetu - predavanje